Помош централната линија повик е Влезни телефонски центар проект во кој претставниците услуги на клиентите одговори на дојдовни повици од корисници или клиенти. Претставниците на клиентите услуги се обучени професионално да одговори на овие прашања на клиентите дали тоа е производ пребарување или по прашањето на продажбата.

Во САД, Канада, Велика Британија и Австралија, многу компании се аутсорсинг нивните дојдовни телефонски центар на различни телефонски центар со цел да се намалат трошоците.

Ако сте во потрага за повик центар за аутсорсинг вашата корисничка подршка линија за помош. Слободно можете да ни контакт на info@leadsarchive.com. Нашиот повик центар објект обезбедува извонредни услуги на економски трошоци.