Qendra Jashtë thirrje Sherbime është qendra thirrje ku përfaqësuesit klientët e kontaktit të bërë nga thirrje të detyruar të konsumator e re, si dhe konsumatorët ekzistues. Këto thirrje janë bërë nga agjentët e call center të cilët janë të trajnuar profesionalisht dhe me përvojë të mirë. Ndonjëherë aftësi kurs i bazuar është përdorur edhe për thirrjet rrugës për agjentët e duhura. Objektivat kryesore prapa bizneset të përdorin qendrën nga jashtë thirrje mund të jetë shitja Telemarketing, mbledhjen e fondeve dhe shumë më tepër.

Shumica e bizneseve përdorin jashtë call center lidhur për shërbimet e mëposhtme: -

  • Tele-shitje dhe Tele-Marketing
  • Shitjet Mbështetje
  • Studim tregu
  • Për të bërë thirrje të verifikimit
  • Anketa Customer Satisfaction
  • Sondazhet e Tregut
  • Sondazhe të konsumit

Nëse jeni duke kërkuar për një nga jashtë shërbimeve të qendrës thirrje për të bërë thirrje nga jashtë për të prezantuar produktet tuaja ju mund të na kontaktoni. Arkivi çon nga jashtë në det të hapur qendrat e thirrjes janë të pajisura me teknologji moderne dhe dialers parashikuese. Tona agjentët e qendrat e thirrjes kanë thirrur më parë në SHBA, Australi, Britani e Madhe dhe Kanada. Fushatat tona të mëparshme nga jashtë përfshirë çon peng, drejton përmirësim në shtëpi, sigurimit drejton, drejton energjisë, sigurimit të mbrojtjes pagesa drejton, lëndime personale pretendon drejton, drejton pensioneve, Miss shitur të sigurimit për mbrojtjen e pagesës drejton, çon amerikanë të arsimit dhe shumë më tepër.

Çon Arkivi do t'ju ofrojë një zgjidhje e përkryer që do të përputhen me nevojat e biznesit tuaj.