Një përbrenda objektit qendër thirrjes është ajo ku përfaqësuesit e konsumatorëve për të marrë telefonata hyrëse. Këto thirrje janë thirrje e drejtpërdrejtë nga konsumatori. Agjentët Call Center përgjigjet thirrjes dhe të plotësoni formularin. Shërbimi ndaj klientit varet nga natyra e projektit. Ndonjëherë në qendër përbrenda thirrje kurs të kualifikuar në bazë është përdorur edhe për të përcjellë thirrjen për përfaqësuesit e duhur të shërbimit të klientit.

Për shembull, nëse të saj një projekt përbrenda qendra thirrje për emërimin e mjekut. Përfaqësuesi qendër thirrjes do të përgjigjen thirrjes hyrëse dhe plotësoni formularin dhe përcjell kërkesën e mjekut. Shumica e kompanive në Amerikë, Kanada, Australi dhe Britania e Madhe kanë kuptuar rëndësinë e qendrave të thirrjes përbrenda dhe për këtë arsye nuk është edhe rritja e kërkesës së qendrave përbrenda e thirrjes në biznes Processing Transferime Industrisë (BPO). Disa nga shërbimet inbound call center ne ofrojmë janë si më poshtë: -

 • Helpline / tavolinë ndihmë
 • Shërbimet mbështetëse për Klientin
 • Mbështetja Informacione
 • Hulumtim dhe studim mbështetje
 • Feedbacks Biznes / feedbacks klientit
 • Trajtimi thirrje del nga shtrati
 • Hetim produkt
 • Sondazhet e produktit
 • Koleksione
 • Udhëtim
 • Peng
 • Thirrja e kartat
 • Emërimet
 • Duke marrë urdhra nga konsumatorët

Nëse jeni duke kërkuar për qendrën përbrenda thirrje apo nevojës suaj një qendra përbrenda thirrje, të ndjehen të lirë të na kontaktoni. Ne do të ju ofrojë qendrën më kompetent call me përvojë përfaqësuesit e shitjes konsumatorëve që do të plotësojnë kriteret tuaja dhe do të ndihmojë biznesin tuaj të rriten.