Kryeson Arkivi ofrojnë shërbime jashtë qendrës së thirrjes për Shtetet e Bashkuara. Qendra jonë në det të hapur thirrje është në dispozicion për fushatën Sales SHBA drejtpërdrejtë televiziv. Thirrja Qendra Ekipi do të ofrojë shërbime nga jashtë shitjes dhe të çojë brez gjatë orëve normale të biznesit.

Të gjitha TV drejtpërdrejta shitjet e drejton janë transferuar të jetojnë.

Qendrat tona kanë të dhënat e tyre duke bërë thirrje për Shtetet e Bashkuara. Tona agjentët e shitjes konsumatorëve janë të trajnuar dhe të motivuar për të punuar në çdo fushatë të shitjes. Çmimet tona janë shumë ekonomike në krahasim me ofruesit e tjerë në det të hapur call center. Nga ana tjetër, cilësia jonë e shërbimeve është jashtëzakonisht e mirë.

Ne kemi lojëra elektronike në dispozicion për shërbimet përbrenda dhe jashtë call center.

Kompanitë e interesuara për të transferojmë fushata e tyre e drejtpërdrejtë televizive Shitjet duhet të na kontaktoni në info @ leadsarchive për më shumë detaje.