Излезни телефонски центар услуги е повик центар каде претставници клиенти контакт снашле врзани повици до нови клиенти, како и постојните клиенти. Овие повици се направени од страна на телефонски центар агенти кои се професионално обучени и добро искуство. Понекогаш вештина базирани рутирање е исто така се користи за рутирање на повици кон соодветни агенти. Главните цели зад бизниси да ги користат излезни телефонски центар може да биде продажбата на телемаркетинг, финансиски средства и многу повеќе.

Поголемиот дел од бизнисите се користи надвор врзани повик центар за следните услуги: -

  • Теле-продажба и теле-маркетинг
  • Продажна поддршка
  • Истражување на пазар
  • Да се ​​направи проверка повици
  • Задоволството на клиентите анкета
  • Истражувањата на пазарот
  • Истражувањата

Ако сте во потрага за излезни телефонски центар услуги да се направи излезни повици да се воведе вашите производи можете да не контактирате. Води Архива офшор излезни call центри се опремени со модерна технологија и Предвидливо Dialers. Нашите центри за примање повици агенти го барале претходно во САД, Австралија, Велика Британија и Канада. Нашите претходни излезни кампањи вклучени хипотека води, води дома подобрување, осигурување води, енергија води, осигурување води плаќање заштита, лична повреда тврди води, пензиски води, Мис продаваат плаќање заштита, осигурување води, образованието води САД и многу повеќе.

Води Архива ќе ви обезбеди совршено решение кое ќе одговара на вашите бизнис потреби.