Влезни објект телефонски центар е местото каде што претставниците на клиентите добиваат дојдовни повици. Овие повик се директен повик од клиентот. Телефонска централа агенти одговори на повикот и да се пополни во формуларот. Услуги на клиентите зависи од природата на проектот. Понекогаш во Влезни центар за повици квалификувани врз основа рутирање е исто така се користи да се пренасочат повик за соодветни услуги на клиентите претставник.

На пример, ако нејзината Влезни проект телефонски центар за именување лекар. Претставникот на центар за повици ќе одговорите на дојдовен повик и пополнете го формуларот и го проследи барањето на лекар. Повеќето од компаниите во Америка, Канада, Австралија и Велика Британија треба да се разбере значењето на Влезни центри за повик и затоа не е, исто така, зголемување на побарувачката на Влезни call центри во бизнис обработка Екстернализација индустрија (аутсорсинг). Некои од Влезна Call Center услугите кои ги нудиме се како што следи: -

 • Helpline / Help Desk
 • Услуги за поддршка на корисниците
 • Информатичка поддршка
 • Истражување и анкета поддршка
 • Бизнис Повратните информации / Повратните информации за корисници
 • Повик ракување со претекување
 • Производ пребарување
 • Анкети за производи
 • Колекции
 • Патување
 • Хипотека
 • Повикувајќи картички
 • Состаноци
 • Преземање на налози од клиенти

Ако сте во потрага за Влезни центар за повици или вашата потреба Влезни call центри, се чувствуваат слободни да не контактирате. Ние ќе ви обезбедиме најкомпетентните телефонски центар со искусни претставници продажба на клиентите кои ќе ги задоволат вашите критериуми и ќе им помогне на вашиот бизнис расте.