leadsArchive придонес CallCenter услуги за Влезни кампањи за САД / Велика Британија / AUS / Канада. Ние имаме мрежа на центар за повици се наоѓа на копно во Phillpine, Пакистан и Индија опремени со држава на уметноста технологија и професионално обучен кадар со високо мотивирани агенти.

Сите претставници на продажба на клиентите се високо обучени да работат на било каков вид на Влезни кампања.

Нашите цени за Влезни телефонски центар servies се доста конкурентни за САД Проекти и ние веруваме во обезбедување на услуги за клиенти со висок квалитет за Влезни кампањи.

Првично 10-50 седишта се достапни за непосредна почеток за Влезни проект телефонски центар. Подоцна во зависност од барањето на центар за повици може да се прошири до 50-100 места.

24 часа услуги на клиентите може да бидат достапни за Влезни повици.

Може да се обезбеди во живо трансфер и преземање порака, цел поставеност и услуги на клиентите.

Нашиот call центри се достапни и за долгорочни или краткорочни Влезни кампањи за било мали / средни или lagre големина бизнис. Заинтересирани бизниси ќе не контактирате директно.