Drejton Arkivi ofron zgjidhje të çojë brez për fushatën e arsimit për Shtetet e Bashkuara. Të gjitha të çon arsimit USA transferohen si çelësat e nxehtë dhe në disa raste është dhënë një transferim të ngrohtë kyç. Agjentët trajnuar Shërbimi ynë ndaj klientit do të transferojë thirrjen menjëherë në departamentin tuaj të interesuar. Shkalla e konvertimit ose transferimi i nxehtë kyç në çon të kualifikuar është shumë e lartë.

Kriteret për arsim SHBA çon transfer jetojnë ose Hot transferim kyç është si më poshtë: -

[List_arrow2]

  • 18 vjeç ose më shumë se 18 vjet të vjetra
  • Çon Arsimi janë të krijuara nga 50 shtete
  • Arsimi i çon transfer nxehtë kyç përfshijnë të gjitha programeve (kurs i studimeve)

[/ List_arrow2]

Stafi ynë i kujdesit ndaj klientit do të sigurojë para transferimit thirrjen që studenti i ardhshëm është në kërkim të regjistrohen brenda 6 muajve të ardhshëm. Në mënyrë të ngjashme ose qendra thirrje do të sigurojë që studenti është një qytetar i SHBA dhe kanë GED ose Diploma.

Qendra jonë e thirrjes është e vendosur në det të hapur të cilat mund t'ju sjellë dobi të kursyer kosto. Stafi ynë i kujdesit ndaj klientit janë të trajnuar me trajnim të gjerë në fushën e marketingut dhe të çojnë. Nëse jeni duke kërkuar për një flet anglisht call center me theks amerikan për arsim të çojë fushatës brezit, na kontaktoni në info@leadsarchive.com për më shumë informacion.