Call Center Solutions

Tech fushatë shitjes mbështetje Paketat është drejtuar për nga jashtë fushatë qendra thirrje. Tech fushatë shitjes pako mbështetje është për Shtetet e Bashkuara dhe Kanada. Agjentët qendër thirrjes do të gjenerojë shitjes çon në baza ditore duke arritur jashtë për klientët e mundshëm. Çon Arkivi det të hapur Call Center është në dispozicion për të thirrni gjatë orëve të punës për Tech Mbështetje fushatës Paketat Sales. Ky proces është në dispozicion për çdo kompani që ofron mbështetje paketa Tech. Ne kemi trajnuar stafin e qendrës thirrje me përvojë në shitjen e mbi telefon. Të gjitha qendrat e thirrjes tona janë të vendosura në det të hapur që do të thotë zgjidhje ne do të sigurojë do të jetë me kosto më efikase se çdo qendër tjetër onshore thirrjes.

Aktualisht oferta është e kufizuar në kanadeze Mbështetje Teknike Paketat, mbështetëse paketa Shtetet e Bashkuara Teknike dhe Mbretëria e Bashkuar.

Çon Arkivi call center në det të hapur është në dispozicion për shitjen e paketave të teknologjisë mbështetje për fushata afat të shkurtër dhe të gjatë. Kompanitë e interesuara që ofrojnë mbështetje pako Tech janë kërkuar që të na kontaktoni direkt dhe për të diskutuar kërkesat e tyre për Tech paketa mbështetëse çon dhe fushatën e shitjes në detaje. Të dhënat e thirrjes është në dispozicion, por në qoftë se ju do të donte agjentëve tanë thirrje për dial dhënat personale fakt thirrjen tuaj, ne mund të bëjmë këtë. Për më shumë informacion në lidhje me thirrjen tonë fushatën e shitjes qendër të na kontaktoni sot.