Fushata Mortgage Anketa | kryeson Gjeneruar | Fushata live Transfer

Arkivi çon është në kërkim për kompanitë në të gjithë Shtetet e Bashkuara, Kanada, Britania e Madhe dhe Australia të cilët janë të interesuar në dhënien fushatën e tyre studim peng për qendrat e thirrjes në det të hapur për të kryer studim dhe të gjenerojë drejton. Procesi jonë çon brez përfshijnë transfertat e drejtpërdrejta për fushatën peng. Rrjeti ynë e qendrat e thirrjes në det të hapur janë të pajisur me teknologjitë më të fundit dhe ne besojmë në sigurimin e fuqisë punëtore më të mirë duke caktuar Call Center agjentëve që jo vetëm do të rrisin shitjet, por edhe shërbimin më të mirë të konsumatorëve për të menaxhuar në mënyrë efektive reputacionin e kompanisë tuaj.

Në të kaluarën kemi pasur përvojë me sukses drejtimin e fushatave të anketës studim (brez të çojë, thirrje jetojnë transferim) për kompani të ndryshme në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, Australi, Kanada dhe SHBA.

Bizneset e interesuar në dhënien e fushatave të tyre sondazhit mund të sigurojë script tyre. Ne jo vetëm që do të caktojë agjentë të dedikuar, por edhe trajnimin e agjentëve tanë Qendrën e Thirrjeve dhe monitorojnë punën e tyre. Agjentët trajnuar tona qendër thirrjes do të gjenerojë Mortgage çon në pajtim me kërkesën tuaj të biznesit në cost.We optimal besojnë në cilësinë e çon në vend se sasia e çon.

Sondazhi Mortgage çon është fushatë e re dhe të freskët. Kjo është kryer nga dedikohet qendrën tonë thirrje në det të hapur. Kompanitë e interesuara në hipotekë duhet të na kontaktoni për më shumë detaje në lidhje me tonë të çon gjeneratës së procesit.