Ne të gjithë e dimë rëndësinë e email marketing. Është e rëndësishme që të ketë një bazë të dhënash të adresave email të konsumatorëve në vend të synuar gjeografike.

Drejton Arkivi ketë bazën e të dhënave vet të dhjetë million United Kingdom adresat e-mail.

Ne ofrojmë email marketing për produktin tuaj ose shërbimet. Nëse keni bazën e të dhënave tuaj dhe dëshironi të përdorni ose shërbime email marketing, ne mund të sigurojë zgjidhje më të lirë dhe më të mirë për marketing email.

Nëse jeni duke kërkuar për email ofruesin e marketingut, të ndjehen të lirë për të na kontaktoni .