Të dhënat e procesit të hyrjes dhe forma të plotësojë referohet regjistrimin elektronik të dokumenteve. Kompanitë e mëdha kanë sasi të madhe të të dhënave për të cilat ata kanë nevojë të dhënave operatorët e hyrjes për të hyrë në këto të dhëna në format elektronik. Në shumicën e rasteve dokumentet dorë me shkrim është e skanuar nga sistemi i njohjes optik i njohur gjithashtu si OCR Sistemit. Më vonë e imagjinon skanuar të dokumenteve të dorës me shkrim janë të përpunuara në mënyrë elektronike.

Ndërsa ne të gjithë e dimë se industria outsourcing po rritet nga dita në ditë. Tani shumica e bizneseve në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Britania e Madhe dhe Australia transferojmë projektet e tyre të dhënat e hyrjes për ofruesit e regjistrimit të të dhënave në det të hapur. Së pari përfitim të cilin bizneset marrin nga burimet e jashtme projektin e tyre futja e të dhënave është ulja e kostos dhe së dyti rezultati është gjithashtu mjaft i saktë dhe efikas.

Qendra jonë në det të hapur thirrje ofron shërbime me cilësi të lartë të dhënat e hyrjes me kosto optimale. Administratorët e trajnuar tona dhënat e hyrjes kanë aftësinë të shpejtë dhe të saktë aftësitë e të dhënave. LeadsArchive është në gjendje të argëtojë projekte të vogla dhe të mëdha të dhënat e hyrjes. Nëse jeni në kërkim për të ulur koston tuaj të hyrjes së të dhënave dhe ju doni të transferojmë projektin tuaj futja e të dhënave.

Të ndjehen të lirë të na kontaktoni në info@leadsarchive.com .