Çon Arkivi është aktualisht drejton brez për kanadeze çon përmirësim në shtëpi. Ne mund të sigurojmë fushata jetojnë transferimit për të gjitha çon gjeneruara nga agjentët tanë. Në këtë fushatë të agjentëve tanë të call center në det të hapur të vendosur takime telefonike me klientët të cilët janë në kërkim për jo kuotimin detyrim për përmirësime në shtëpi. Të gjitha të çon janë të freskëta dhe janë në përputhje me kontroll të rreptë të cilësisë. Çon tona përfshijnë dyer, dritare zëvendësim, mur anësor, mbulim, remodeling kuzhine, remodeling bodrum, remodeling banjo dhe panelet diellore instalimin.

Nëse kompania juaj është në kërkim të freskëta kanadeze kryeson Home Improvement, kryeson Arkiva duhet të jetë zgjedhja juaj kryesor. Ne jemi të sigurt të mjaftueshme që të çon tona do të rrisë shitjet e tuaja dhe të biznesit tuaj do të rritet. Ne kemi përvojë agjentët call center të cilët aktualisht janë caktuar në përmirësim në shtëpi procesin e gjenerimit të çojë. Të gjitha të çon janë të krijuara nga det të hapur qendrën tonë thirrje dhe drejton mund të transferohen me email ose kohë reale përmes transferimit të nxehtë kyç. Regjistrimet janë gjithashtu në dispozicion.

Ne kemi të dhënat tona formuar numrin, por në qoftë se ju doni të agjentëve tanë të thirrni të dhënat tuaja në shënjestër e quajtur, ne mund të caktojë agjentë të dedikuar për ju që të fillojë të punojë në fushatën tuaj.

Interesuar në qendër thirrjes udhëheq procesin e gjenerimit të, Për më shumë informacion në lidhje me çon përmirësim në shtëpi, na kontaktoni sot.