Води Архива префрлани Кол центри се генерира соларен панел води за Велика Британија / Австралија / САД. Ние сме обучени нашите телефонски центар агенти за да обезбеди најдобри услуги. Нашите клиентите агенти ќе постави состаноци со потенцијалните клиенти за соларна панел инсталација и нема обврска цитати. Ако вашиот бизнис е во потрага за повик центар да се обезбедат линкови за соларна панел инсталација. Контакт со нас денес за повеќе информации.

Ние обезбедуваме сопствени листа повикување на нашите телефонски центар агенти, но ако вашата компанија сака да обезбеди свој сценариото и се повикува на податоци, можеме да се приспособат на вашите барање, како и. Сите соларни панел води се генерирани на дневна основа и пренесува во реално време. Постои ограничена можност како што ние имаме неколку слотови на располагање за оваа кампања. ние сме добивање на голем број на барања за соларна панел води. Ние веруваме во расте нашиот бизнис затоа многу е препорачливо да не контактирате доколку сте заинтересирани за почетна води генерација на соларни панели за вашиот бизнис.