Процесот на податоци за влез и форма пополнување однесува на електронско поднесување на документи. Големите компании имаат голема количина на податоци за кои им се потребни податоци за влез оператори да влезат оние податоци во електронска форма. Во повеќето случаи документи ракописно е скенирани од страна на системот оптичко препознавање исто така познат како OCR систем. Подоцна скенирани замислува на документи на ракописно се обработуваат по електронски пат.

Како што сите знаеме дека аутсорсинг индустријата се зголемува од ден на ден. Сега поголемиот дел од бизнисите во САД, Канада, Велика Британија и Австралија нарачува услуги нивните внес на податоци проекти за офшор даватели на внесување на податоците. Прво корист која бизниси добиваат од аутсорсинг нивните внес на податоци проектот е намалување на трошоците и второ резултатот е исто така доста прецизен и ефикасен.

Нашите офшор центар за повици обезбедува висок квалитет на внес на податоци услуги во оптимална цена. Нашите администратори внес на податоци обучени имаат способност за брзо и точно вештини податоци. LeadsArchive е во позиција да се забавува мали и големи внес на податоци проекти. Ако сте во потрага за да се намали цената на внесување на податоците и дека сакате да го нарачува услуги вашиот внес на податоци на проектот.

Слободно можете да не контактирате на info@leadsarchive.com .