Ние сите знаеме значењето на олово генерација во секој бизнис. Некои луѓе не го прифати нејзиното значење. Овие луѓе секогаш ќе се спомене дека некои бизниси се користи оф-шор центри за примање повици во минатото за олово генерација и нивното искуство со води не беше на задоволително ниво. Постојат многу гласини за олово генерација проекти офшор центар за повици. Оваа статија ќе ви помогне да одлучите дали вашата компанија или бизнис треба да се обратите за води генерација на центарот за префрлани Кол.

Се поставува едно прашање зошто бизниси се обратите за call центри обезбедување на олово генерација услуги? Одговорот на ова прашање е многу едноставен. Тоа е економски да имаат посветено центар за повици да се генерираат квалификувани води за вашиот бизнис. Многу луѓе можат да тврдат дека генерација на центар за повици олово не играат важна улога во максимизирање на продажбата, но ние исто така треба да размислува за печатени медиуми, радио, приклучат програми, плаќаат за клик рекламирање итн Да тие се во право, до одреден степен, но ние не треба да ги игнорираме фактот дека филијали програми, радио и други медиум за рекламирање е прилично expensive.Similarly ние исто така знаеме дека води генерација преку плаќаат за клик, исто така, бара повик центар да се претвори во жешка олово во квалификувани води или со други зборови да доведе во квалификуван продажба. Поголемиот дел од центарот на префрлани Кол дава олово генерација услуги кои обезбедуваат само квалификувани води.

Некои луѓе можат да тврдат дека еден од несреќен случај во олово генерација преку оф-шор centrs повик е тоа што првично тие ќе ви овозможи со некои добри линкови кои ќе работат одлично. Но, подоцна, кога ќе се обезбеди голема цел на сите води што ќе го добиете ќе биде стар и лажен. Како што споменавме порано дека офшор центар за повици обезбедува квалификувани води генерација програми каде што ќе плаќаат само за квалификувани води или со други зборови, плаќаат само кога водството се претвори во квалификуван продажба. Тогаш што е поентата на трошење повеќе пари на плаќаат за клик, радио и други рекламирање медиум. Вие треба да бидат доста скептични во донесување на одлука за она што другите велат за повик centrs олово генерација. Може да не ја прифаќаат важноста на бизнис обработка аутсорсинг индустрија, која е револуција во бизнисот.

Во глобалното село сега бизниси плаќаат само за квалификувани води наместо да инвестира повеќе пари за само плаќаат за кликне. Повеќето од компаниите во САД, Канада, Велика Британија и Австралија користат офшор телефонски центар за управување со долг, осигурување, хипотека, интернет, енергија води итн Без разлика дали вашиот бизнис е во потрага за хипотеки води, осигурување води, енергија олово итн итн Препорачливо е да се имаат посветено центар за повици да работат за вашиот бизнис, со цел да се генерираат квалификувани води. Овие центри префрлани Кол не се само економски, но, исто така, ќе се зголеми приходите на вашиот бизнис, кој може да се користи за други цели. LeadsArchive обезбеди разновидност на олово генерација услуги. За повеќе информации за телефонски центар олово генерација Контакт