Води Архива офшор центар излезни телефонски повици е на располагање за кампањата Австралија Телеком продажба. Австралија продажна кампања Телеком е излезни телефонски центар кампања. Центар излезни телефонски повици за кампањата Телеком Продажбата е достапна за кратки и долги кампањи рок продажбата. Минимум и максимум број на агенти се на располагање.

Ние имаме свои податоци за повикување во случај ако немате свој податоци повик. Слично на тоа, ако сакаат да ги користат нашите сопствени скрипта продажбата ние исто така може да обезбеди продажба скрипта. Нашите агенти се стручни во продажба, а со тоа и продажба на земјиште линии и мобилен телефон не е голем проблем. Сите Телеком кампања продажбата се пренесуваат или во живо или во е-мејл секој ден.

За повеќе информации во врска со оваа кампања и условите за исплата, се чувствуваат слободни да не контактирате на info@leadsarchive.com.