Krizat janë karakteristikat e shoqërisë sonë. Nuk është një vend i vetëm në botë është i lirë nga rreziku i krizës. Shumica e kompanive janë duke luftuar për të përballuar krizën aktuale globale financiare. Ka zgjidhje të ndryshme në dispozicion për të përballuar me rritjen e shpenzimeve të tilla si përpunimit të biznesit outsourcing në det të hapur dhe objektet e call center.

Përpunimit të biznesit outsourcing dhe qendrat e thirrjes në det të hapur luan një rol të mundësive. Industria BPO së bashku me industrinë e call center Në këtë recesioni të tanishëm humbur nga kompanitë nuk arritën të kuptojnë rëndësinë e kësaj industrie. Besohet se kur pikat dhe objektivat kryesore janë kuptuar, problemi është tashmë gjysma zgjidhur.

Në mënyrë që të zvogëlojë shumë e stafit të bizneseve shkon për tepricat. Disa kompani mund të shkurtojë shpenzimet e marketingut. Në rrethana të tilla zgjidhja e vetme e mundshme për të rritur shitjet, si dhe për të përshpejtuar shërbimet është që objektet më të larta në det të hapur call center. Në det të hapur objektet e qendrës thirrje jo vetëm të rrisë shitjet mujore, por edhe të zvogëlojë koston për 1/3. Në mënyrë të ngjashme dhënien e shërbimeve të dhënat e hyrjes gjithashtu kursen një financave lot që mund të përdoret për projekte të tjera të rëndësishme të kompanive. Në Shtetet e Bashkuara dhe Britania e Madhe shumica e projekteve janë të jepen në Indi dhe Pakistan. Në mënyrë të ngjashme tele shënuar projekte dhe qendra përbrenda thirrje janë të jepen në Pakistan për të rritur të ardhurat e shitjes mujore.

Qendra në det të hapur thirrje janë të punësuar mijëra të personelit për kompanitë në të gjithë botën të tilla si Shtetet e Bashkuara, Kanada, Britania e Madhe dhe Australi. Është pohuar se thirrja në det të hapur agjent qendër në Pakistan janë më të përkushtuar, të besueshme, të aftë dhe mund të veprojë me një kosto më të ulët për transaksion se SHBA, kanadeze, Mbretëria e Bashkuar dhe qendra Australisë Call.

Filipinet është konsideruar gjithashtu një lojtar i madh në përpunimin e biznesit outsourcing Industrisë edhe nganjëherë referohet si jepen call center botë. Është parashikuar gjithashtu se mijëra vendeve të punës do të jenë në dispozicion në vitet e ardhshme për të për këto mbrapa zyrave.

Për shkak të rritjes së numrit të call center projekte shumë rëndësi i është dhënë për qendrat e kujdesit ndaj klientit. Agjentët e kujdesit të konsumatorëve dhe përfaqësuesit janë të trajnuar në mënyrë që të përmirësojë cilësinë e shërbimeve. Shumica e qendrat e thirrjes janë të pajisura me teknologjinë më të fundit të informacionit për të kënaqur kërkesat e klientëve të ndryshëm 's. Në SHBA, Kanada, Britania e Madhe dhe industritë Australi si sigurime, teknologji, dhe bankare janë burimet e jashtme operacionet e tyre të ofruesve të ndryshëm të shërbimeve outsourcing.

Kjo nuk do të jetë i gabuar se mënyra më e mirë për të ulur koston është që të transferojmë projektet tuaja për ofruesit e ndryshme të përpunimit të biznesit outsourcing dhe të punësojë një call center në det të hapur.

Qendra në det të hapur thirrje janë të punësuar mijëra të personelit për kompanitë në të gjithë botën të tilla si Shtetet e Bashkuara, Kanada, Britania e Madhe dhe Australi. Është pohuar se thirrja në det të hapur agjent qendër në Pakistan janë më të përkushtuar, të besueshme, të aftë dhe mund të veprojë me një kosto më të ulët për transaksion se SHBA, kanadeze, Mbretëria e Bashkuar dhe qendra Australisë Call.

Filipinet është konsideruar gjithashtu një lojtar i madh në përpunimin e biznesit outsourcing Industrisë edhe nganjëherë referohet si jepen call center botë. Është parashikuar gjithashtu se mijëra vendeve të punës do të jenë në dispozicion në vitet e ardhshme për të për këto mbrapa zyrave.