Marrë urdhra nga konsumatorët është gjithashtu një përbrenda projekt call center, ku përfaqësuesit e shitjes konsumatorëve argëtojë pyetje të konsumatorëve. Këto pyetje janë marrë nëpërmjet thirrjeve përbrenda, korrespondencës tuaj etj Vëllimi i thirrjeve përbrenda varet nga natyra dhe madhësia e biznesit. Vëllimi varet edhe nga faktorë të tjerë si fundjavë, periudhave të pushimeve etj thirrjet përbrenda janë marrë nga klientët ekzistuese dhe të reja. Ndonjëherë këto thirrje përbrenda janë nga publiku i gjerë që duan të dinë në lidhje me një shërbim të caktuar apo produkt. Qendra përbrenda thirrje luan një rol të pikës së kontaktit. Këto shërbime janë të njohur edhe si shërbimet e kontaktit dhe agjent marrjes së thirrjes është referuar si përfaqësues i shërbimeve të kontaktit. Nëse përfaqësuesi i kujdesit ndaj klientit është në gjendje për të trajtuar çdo pyetje të veçantë ose klientët të kërkojë informacion të mëtejshëm apo detaje thirrja i dërgohet për anëtar të ekspertëve të stafit ose të departamentit të veçantë për natyrën e shërbimit të nevojshme.

Këto projekte janë drejtuar në qendrat e thirrjes në det të hapur të cilat janë të hapura 24/7. Më së shumti në të tillë në det të hapur qendër përbrenda thirrje projekte përgjigje të hollësishme për pyetjet më të shpeshta (Fakte) janë dhënë dhe konsumatorët kujdesen përfaqësuesit janë të pajisur me listë të detajuar dhe trajnimin e nevojshëm. Çon Arkivi sigurojë përbrenda objektet e qendrës thirrje për firmat e vogla dhe të mesme në të gjithë botën veçanërisht në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Britania e Madhe dhe Australi. Çon Arkivi qendrat e thirrjes në det të hapur kanë kapacitetet e nevojshme për të trajtuar volum të madh të telefonatë në hyrje si dhe telefonata të shumta përbrenda.

Nëse jeni duke kërkuar për në det të hapur call center përbrenda me staf të trajnuar për të marrë urdhra nga konsumatorët. Mos ngurroni të na kontaktoni me specifikimet tuaja në info@leadsarchive.com. Anëtari ynë i stafit do të kthehemi tek ju me në 24 orë. Qendra jonë në det të hapur thirrje është në dispozicion për terma të shkurtër dhe të gjatë përbrenda qendrat e thirrjes projekte.