Shërbimet Shitjet mbështetëse janë ku përfaqësues i shitjes konsumatorëve t'iu përgjigjur thirrjeve telefonike hyrëse. Kryeson Arkivi ofron shërbime call center që përfshin shërbimet e shitjes mbështetje. Shitjes mbështetje Shërbimet tona call center përfshin gamë të gjerë shërbimesh në varësi të natyrës së thirrjes në mënyrë profesionale. Qëllimi kryesor i shitjes mbështetje të ekipit është që të sigurojë konsumatori (thirrësi) me informacion të saktë në lidhje me zgjidhjen e transaksioneve.

Pas detyrave të shitjes të mbështetur shërbimet e qendrës thirrje të përfshijë edhe për të siguruar zgjidhje të shpejtë për hetim të konsumatorëve duke siguruar faturimin e duhur, shërbimi, programimin ose informacione të tjera të mirëmbajtjes. Në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Britania e Madhe, Australia pjesën më të madhe, pasi qendrat e shitjes mbështetje thirrjes janë të jepen për qendrat e thirrjes në det të hapur, në mënyrë që të zvogëlojë koston dhe për të maksimizuar të ardhurat.

Arkivi kryeson gjithashtu ofron në det të hapur qendrën e thirrjeve për shërbimet pas shitjes mbështetëse ku agjentët mbështetjen e klientëve janë të trajnuar në mënyrë që për çdo përgjigje pas shitjes pyetjet. Nëse keni nevojë për një qendër të dedikuar në det të hapur thirrje për shërbimin e shitjes mbështetje, të ndjehen të lirë të na kontaktoni dhe të na japin me detajet e projektit tuaj të shitjes mbështetje në info@leadsarchive.com. Anëtari ynë i stafit do të kthehemi tek shpejti.

Kryeson Arkivi qendër thirrjes në det të hapur është në dispozicion për projekte afatshkurtra dhe afatgjata për shërbimet e shitjes mbështetje. Tona qendrat e thirrjes shitjes mbështetje janë të hapura 24/7 dhe 365 ditë. Përveç qendrës së thirrjes shërbimi shitjes mbështetje ne gjithashtu ofron shërbime mbështetëse email zgjidhje. Kryeson Arkivi ka prezantuar edhe një ofertë të veçantë për bizneset në Kinë për të transferojmë shërbime të lidhura qendra e tyre thirrje për ne. Për më shumë informacion na kontaktoni me e shitjes mbështetje kërkesat tuaja call center.