Le kryeson Arkivi lidhë biznesin tuaj me klientët në kërkim të shërbimeve për mbulim. Ndërtuesit, kontraktorët dhe kompanitë që kanë të bëjnë në përmirësim në shtëpi mund të përfitojnë nga mbulim jonë çon fushatë brez. Çon përmirësim në shtëpi mund të gjenerohet në internet duke përdorur pay per click shpallje si dhe media të tjera të paguara. Ne jemi duke ofruar zgjidhje telemarketing për përmirësim në shtëpi.

Çon Arkivi call center në det të hapur do të jetë gjeneruar përmirësim në shtëpi të çon për Shtetet e Bashkuara dhe Kanada në baza ditore. Të gjitha të çon të gjeneruara nga tonë fushatë çon të mbulim do të transferohen ose në kohë reale ose drejton si të ngrohtë me email. Trajnuar Agjentët tanë Qendrën e Thirrjeve do të vendosë emërimet mbi telefon për biznesin tuaj me klientët e interesuar.

Çon tona përfshijnë informacion në lidhje me konsumatorët e ardhshëm në pritje nuk kuotat detyrim për mbulim. Duke kontaktuar ata konsumatorë të ardhshëm ju mund të rritur biznesin tuaj. Brez të çojë luan një rol të rëndësishëm dhe kjo nuk mund të shpërfillet.

Ne gjithashtu të sigurojë të çojë brez për shërbime të tjera. Nëse jeni të interesuar në përmirësim në shtëpi drejton fushatën e gjeneratës së për çon mbulim, na kontaktoni sot për të gjetur më shumë informacion në lidhje me fushatat tona call center dhe detaje.