Hetim produkt Call Center Shërbimi është ku konsumatorët ose klientët të bëjnë thirrjet hyrëse për përfaqësuesit e shërbimit të klientit dhe të kërkojë informacion në lidhje me pyetjet e ndryshme të produktit. Kjo është në thelb një projekt përbrenda call center, thjesht duke folur një qendër e thirrjes në det të hapur luan rolin e një qendre të informacionit.

Trajtimin hetim produkt luan rëndësishme Roli shkak se ajo siguron konsumatorit me informacionin e nevojshëm në lidhje me produktin dhe shërbimeve. Këto thirrje janë bërë nga klientë të ndryshëm dhe nganjëherë vëllimi i thirrjeve të tilla hyrëse krijon një problem të fryhen.

Shumica e bizneseve kanë jepen tyre Shërbimi i kërkuar që produkti në qendrat e thirrjes në det të hapur për të ofruar shërbime të cilësisë me kosto ekonomike. Përfaqësuesit e kujdesit të konsumatorëve në produkt projekt hetim janë të trajnuar që të ketë një kuptim të thellë të produkteve dhe shërbimeve e klientit për të siguruar rezultate efektive në trajtimin e thirrjes.

Nëse jeni në kërkim të transferojmë hetim produkt qendra thirrje projektin tuaj në det të hapur call center. Mos ngurroni të na kontaktoni në info@leadsarchive.com. Ne ofrojmë me cilësi të lartë të shërbimeve hetim produkt përbrenda me çmim ekonomik.