Campaigns USA Home Improvement Campaign Lead Generation Faqe Hyrëse > Forumi ynë > Fushatat > SHBA Home Improvement Fushata Lead Generation

Kjo temë përmban 0 përgjigje, ka 1 zërin, dhe ishte i fundit nga çon çon 1 vit, 11 muaj më parë .

Duke parë 1 postim (nga 1 gjithsej)
 • Autor
  Posts
 • # 859
  çon
  çon
  Keymaster

  Përshkrim Fushata:

  Një drejton duhet të jetë brenda SHBA kontinentale dhe plotësojnë kriteret e përcaktuara më poshtë.

  Pagim për të çojë: Dynamic Ping Post çmimet (drejton mund të dorëzohet me postë të drejtpërdrejtë, si dhe).
  Listat ZIP për zonat më të lartë pagim do të ofrohen.

  Paguajnë periudhë: Bi-javore (neto 7)
  Duke filluar shpërndarjen në dispozicion: 50 çon / ditë (mund të rritet pas periudhës së provës dy javë deri në 150 / ditë) rajone të pranuar: kudo në Shtetet e Bashkuara kontinentale (jo Alaska apo Hawaii çon)

  Kërkohen informatat e mbledhura:
  Emri, Email, Telefon, Adresa, Qyteti, Shteti, Kodi postar, Lloji i projektit, koha për të filluar Home Improvement.

  Informatat Fakultativ mbledhura:
  Numrin e telefonit Alternate dhe detajet e projektit të dëshiruar, madhësia e buxhetit.

  Kriteret Lead:

  Të gjitha të çon duhet të plotësojnë të gjitha këto kritere duhet të konsiderohet një kryesim të pagueshme;
  * Lead duhet të jetë pronar në shtëpi (pa renters ose leasers në shtëpi).
  * Lead duhet të dëshirojnë të fillojnë punën brenda 90 ditëve (3 muaj).
  * Lead DUHET verbalisht konfirmoj se ata janë të interesuar në shërbimet e përmirësim në shtëpi dhe marrja e vlerësime për projektin e tyre të thirrjes.
  * Të gjitha të çon paraqitura duhet të kenë thirrjet regjistruar dhe në dispozicion për 30 ditë nga data e dorëzimit.
  * Të gjitha të çon duhet të përfshijë të gjithë informacionin e kërkuar e mbledhur, duke përfshirë adresën e-mail dhe duhet të verifikohen gjatë thirrjes telefonike.
  * Lead nuk duhet të jetë një kopje tashmë në sistemin tonë.
  * Kryeson duhet të jetë e veçantë për ne, për një minimum prej 14 ditësh nga koha e paraqitjes. Çdo shitje shtesë i çon do të rezultojë në ndërprerjen dhe konfiskimin e të gjitha të ardhurave.

  Call Center Kriteret:
  * Qendra do të jetë përgjegjës për të përdorur të dhënat e tyre të thirrjes.
  * Qendra do të jetë përgjegjës për sigurimin e të çon direkt në database tonë nëpërmjet formularit të paraqitur
  * Kryeson vjetër se 24 orë nuk do të miratohet.
  * Qendrat duhet të sigurojë regjistrimet për të gjitha të çon të paraqitura brenda 24 orëve pas kërkesës.
  * Tërhiqni vëmendjen e qendrave duhet të përputhet me të gjitha kërkesat e kontrollit të cilësisë, duke përfshirë pezullimin e të çojë brez, nëse ekipi ynë pajtueshmërisë zbulon probleme.

  Ju lutem kontaktoni me tuaj;
  - Profili i Kompanisë ose Informacionet e cila tregon përvojën tuaj. Detajet e kontaktit, duke përfshirë adresën dhe ID Skype.

Duke parë 1 postim (nga 1 gjithsej)

Forum 'Fushata' Të mbyllet temave dhe përgjigje të reja.