Campaigns USA Auto Insurance, Auto Warranty, Auto Finance Lead Generation Campagin Faqe Hyrëse > Forumi ynë > Fushatat > SHBA Auto Insurance, Auto Garanci, Auto Financë Lead Generation Campagin

Kjo temë përmban 0 përgjigje, ka 1 zërin, dhe ishte i fundit nga çon çon 1 vit, 11 muaj më parë .

Duke parë 1 postim (nga 1 gjithsej)
 • Autor
  Posts
 • # 883
  çon
  çon
  Keymaster

  Auto Garanci Lead Generation Fushata

  Çon Auto Garanci duhet të jetë brenda SHBA kontinentale dhe plotësojnë kriteret e përcaktuara më poshtë.

  * Agjenti Duhet të jetë Rrjedhshëm në anglisht, mundësisht me theks të mirë.
  * Lead duhet të dorëzohen me-në 12 orët e brezit.
  * Lead DUHET verbalisht konfirmoj se ata janë të interesuar në "kuotë të lirë" dhe të marrë një telefonatë nga specialist garancisë në 24 orët e ardhshme.
  * Të gjitha të çon paraqitura duhet të kenë thirrjet regjistruar dhe në dispozicion për 30 ditë nga data e dorëzimit.
  * Të gjitha të çon duhet të përfshijë të gjithë informacionin e kërkuar e mbledhur, duke përfshirë adresën e-mail dhe duhet të verifikohen gjatë thirrjes telefonike.
  * Lead nuk duhet të jetë një kopje tashmë në sistemin tonë.
  * Kryeson duhet të jetë e veçantë për ne, për një minimum prej 14 ditësh nga koha e paraqitjes.

  Call Center Kriteret:
  * Qendrat do të jetë përgjegjës për të përdorur të dhënat e tyre të quajtur.
  * Qendrat do të jetë përgjegjës për sigurimin e të çon direkt në database tonë nëpërmjet formularit të paraqitur
  * Kryeson vjetër se 24 orë nuk do të miratohet.
  * Qendrat duhet të sigurojë regjistrimet për të gjitha të çon të paraqitura brenda 24 orëve pas kërkesës.
  * Centrers Call duhet të përputhet me të gjitha kërkesat e kontrollit të cilësisë.

  Ju lutem kontaktoni me tuaj;
  - Profili i Kompanisë ose Informacionet e cila tregon përvojën tuaj. Detajet e kontaktit, duke përfshirë adresën dhe ID Skype.

Duke parë 1 postim (nga 1 gjithsej)

Forum 'Fushata' Të mbyllet temave dhe përgjigje të reja.