Campaigns Home Security Sales Live Transfer Campaign Faqe Hyrëse > Forumi ynë > Fushatat Fushata> Faqja e Sigurimit Sales live Transfer

Kjo temë përmban 0 përgjigje, ka 1 zërin, dhe ishte i fundit nga çon çon 1 vit, 10 muaj më parë .

Duke parë 1 postim (nga 1 gjithsej)
 • Autor
  Posts
 • # 858
  çon
  çon
  Keymaster

  Përshkrim Fushata;

  Faqja Fushata Shitjet e Sigurimit (Produkt GE Faqja e Sigurimit) të thirrni në SHBA kontinentale dhe plotësojnë kriteret e përcaktuara më poshtë.

  Pagim per shitje të suksesshme të instaluar.
  Paguajnë periudhë: Weekly (neto 7)
  Pranuar rajonet: kudo në Shtetet e Bashkuara kontinentale
  Nuk ka minimum të agjentëve: 10 Agjentet

  Call Center duhet të kenë funksionalitet në vijim:

  · Formimi i numrit parashikuese
  · 100% regjistrimi i të gjitha thirrjeve të bëra
  · Ruajtja e shitjes regjistrimet për një periudhë prej 90 ditësh

  Burimet e siguruara për Call Qendrat

  · Pasqyrë Program + përmbledhje Produkt
  · Scripts + kundërshtimet
  · Hyrje CRM + Kërkesat kapjen e të dhënave
  · Materialet e trajnimit

  Orari i Thërret
  Ora Thirrja lejohet hëna deri të premten, 10:00-21:00, e shtunë
  Nuk thirrjet janë të lejuara të dielave dhe festave. *

  Ju lutem kontaktoni me tuaj;
  - Profili i Kompanisë ose Informacionet e cila tregon përvojën tuaj. Detajet e kontaktit, duke përfshirë adresën dhe ID Skype.

Duke parë 1 postim (nga 1 gjithsej)

Forum 'Fushata' Të mbyllet temave dhe përgjigje të reja.