Campaigns Home Security Lead Generation Live Transfer Campaign Faqe Hyrëse > Forumi ynë > Fushatat e Gjeneruar> Faqja e Sigurimit Lead Fushata live Transfer

Kjo temë përmban 0 përgjigje, ka 1 zërin, dhe ishte i fundit nga çon çon 1 vit, 9 muaj më parë .

Duke parë 1 postim (nga 1 gjithsej)
 • Autor
  Posts
 • # 857
  çon
  çon
  Keymaster

  Përshkrim Fushata:

  Një drejton duhet të jetë brenda SHBA kontinentale dhe plotësojnë kriteret e përcaktuara më poshtë.

  Pagim për Transfer të jetojnë.

  Paguajnë periudhë: Weekly (neto 7)
  Rajone të pranuara: kudo në Shtetet e Bashkuara kontinentale (. Jo HI, AK, PR, NË, ND, SD, WY çon)

  Çdo transferim kualifikuar thirrje të tretë call center partisë duke telefonuar një numër 1-800 dhënë. Kur thirrja është përgjigjur nga përfaqë 3 partisë, ajo duhet të zgjasë për një minimum prej 60 sekonda.

  Kur ngritjen Dialer, telefonuesi ID ose numrin e telefonit të konsumatorit duhet të shfaqet në 3 call center parti. (Kjo do të lejojë të dhënat thirrje që të shtohet automatikisht në pult, pasi të keni bërë transferimin tuaj.

  Ajo është agjent 3 parti që është "specialist i sigurisë", dhe do të shkojë në ndonjë hollësi në lidhje me ofertën e sigurisë në shtëpi.

  Një pult online do të sigurohet në mënyrë që ju mund të gjetur rezultatin e transfertave të thirrjes në kohë reale. Çelësi është që të bëjë "shumë shpejtë (cilësi)" e quan kështu që kompensimi të shpejtë akumulon.

  Thirrja Orari: 10:00-08:00 EST-MST-FST.
  Tregu i synuar: SHBA Consumer Home-pronarët.
  Aftësia për të shfaqur telefonuesi ID klientit kur transferimi.
  Script Me kusht: YES
  Trajnimi kusht: JO (Qendrat përvojë Vetëm)
  Kryeson kusht: YES
  Nr i Agents: Minimum 10 Agents.

  Ju lutem kontaktoni me tuaj;
  - Profili i Kompanisë ose Informacionet e cila tregon përvojën tuaj. Detajet e kontaktit, duke përfshirë adresën dhe ID Skype.

Duke parë 1 postim (nga 1 gjithsej)

Forum 'Fushata' Të mbyllet temave dhe përgjigje të reja.