Campaigns Canadian Home Improvement Campaign Live Transfer Faqe Hyrëse > Forumi ynë > Fushata > Kanadez Fushata Home Improvement live Transfer

Kjo temë përmban 0 përgjigje, ka 1 zërin, dhe ishte i fundit nga çon çon 1 vit, 10 muaj më parë .

Duke parë 1 postim (nga 1 gjithsej)
 • Autor
  Posts
 • # 856
  çon
  çon
  Keymaster

  Përshkrim Fushata:

  Qendrat e thirrjes dial konsumatorët brenda zonës së synuar dhe hetimin e këtyre konsumatorëve për të parë nëse ata kanë nevojë për dritare dhe / ose dyerve të reja. drejton duhet të jetë brenda Kanada dhe plotësojnë kriteret e përcaktuara më poshtë.

  Kur ngritjen Dialer, telefonuesi ID ose numrin e telefonit të konsumatorit duhet të shfaqet. Konsumatorët e pranueshme janë transferuar më pas në një Departamentin caktimin ku emërimi është konfirmuar dhe finalizuar.

  Nuk ka minimum të agjentëve: 15 Agjentet

  Call Center duhet të kenë funksionalitet në vijim:

  · Formimi i numrit parashikuese
  · Aftësia për të shfaqur një ID të veçantë telefonuesi nga jashtë që do të ofrohen
  · 100% regjistrimi i të gjitha thirrjeve të bëra
  · Ruajtja e shitjes regjistrimet për një periudhë prej 90 ditësh
  · Telefononi ndërprerjen për çdo pikë në Kanada me cilësi të mirë audio TRANSFERIMIN aka HOT

  Burimet e siguruara për Call Qendrat

  · Thirrja listat (të çon) scrubbed kundër Federale Mos vëmendjen listat
  · Pamje e përgjithshme e Programit
  · Scripts + kundërshtimet
  · Hyrje CRM + Kërkesat kapjen e të dhënave
  · Materialet e trajnimit

  Orari i Thërret
  Ora Thirrja lejohet hëna deri të premten, 10:00-21:00, e shtunë
  Nuk thirrjet janë të lejuara të dielave dhe festave. *

  Ju lutem kontaktoni me tuaj;
  - Profili i Kompanisë ose Informacionet e cila tregon përvojën tuaj. Detajet e kontaktit, duke përfshirë adresën dhe ID Skype.

Duke parë 1 postim (nga 1 gjithsej)

Forum 'Fushata' Të mbyllet temave dhe përgjigje të reja.