Fushata Mortgage është një përbrenda, si dhe nga jashtë projektit call center, ku konsumatori bën thirrje numrin përbrenda e kompanisë në lidhje me këshilla hipoteke. Në agjentë jashtë qendrës proces qendra thirrje thirrje e bën jashtë thirrje detyruar të konsumatorëve të ndryshme dhe për të futur shërbime të lidhura me hipoteke.

Një shumë e ofruesve të hipotekës kanë jepen përbrenda dhe jashtë qendra e tyre thirrje për ofrues të ndryshëm në det të hapur e call center në mënyrë që të zvogëlojë koston dhe për të rritur fitimin.

Çon Arkivi ofrojnë zgjidhje të ndryshme përbrenda për fushatën peng dhe gjithashtu të sigurojë nga jashtë ndryshme telefononi zgjidhje qendra për hipotekat të tilla si fushatat çon brez. Ne kemi kushtuar qendrat e thirrjes të pajisura me teknologji moderne dhe më e rëndësishmja të thirrur agjentët qendër të cilët janë të konsiderohen ekspertë në fushat e tyre. Ne gjithashtu të caktojë menaxher i kontrollit të cilësisë për të fushatave tona, në mënyrë që të përmirësojë cilësinë e çon tona. Ne besojmë në ofrimin e shërbime më të mira të qendrës thirrje me kosto optimale me produktivitet maksimal. Qendrat tona thirrje kanë punuar më parë në fushatat e ndryshme për bizneset në Shtetet e Bashkuara, Kanadaja dhe Britania e Madhe. Nëse jeni në kërkim të transferojmë shërbimin tuaj të konsumatorëve, të ndjehen të lirë për të na kontaktoni në info@leadsarchive.com .

Tona përfaqësuesit shërbimet e klientëve janë të trajnuar për të punuar në ndonjë projekt përbrenda qendrës së thirrjes.