Hulumtimi i tregut luan rol integral në të gjitha bizneset nëse ata ofrojnë shërbime financiare apo shërbime të tjera. Hulumtimi i tregut është e nevojshme për të futur produkte apo shërbime të reja. Ai siguron një raport analizë për produkte dhe shërbime të ndryshme. Kjo është në thelb testimi i produktit apo shërbimeve të reja për të përcaktuar nëse një produkt ose shërbime të veçantë potencial të mjaftueshme dhe do të pranohen nga mbajtja e madhe e popullsisë në gjininë mendjes, vend, niveli i të ardhurave (statusi financiar) dhe variablave të tjera. Në hulumtimet e shkurtër e Tregut do të sigurojë raportin e analizës e pëlqen dhe nuk i pëlqen forcën e ndonjë produkti apo shërbimeve të veçantë.

Fushata Hulumtimi i tregut është një nga jashtë Projektet e call center. Ku agjentët qendër thirrjes nga jashtë thirrjet në shënjestër individë dhe të bëni pyetje. Kryesisht në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Britania e Madhe dhe anketat e tregut të tilla Australi janë kryer nga qendrat e thirrjes në det të hapur. Arsyeja kryesore prapa hulumtimin e tregut outsourcing është për të ulur koston. Sondazhet e hulumtimit të tregut janë të ndarë në dy kategori Biznes-me-biznes dhe biznes-me-Konsumatorit Studim tregu.

Biznes-to-Business (B2B) Fushatës Studim tregu: -

Në biznes-me-biznes (B2B) Studim tregu thirrja klientit përfaqësues janë të trajnuar dhe të pajisur me një pyetësor për të kërkuar nga biznese të ndryshme në varësi të nevojës së klientit. Në shumicën e rasteve klienti ofron të dhënat e tyre për të formuar numrin. Nëse nuk ka të dhëna është të sigurojë nga klienti qendrat e thirrjes në det të hapur organizoni të dhënat e tyre.

Biznes-me-Konsumatorit (B2C) Fushatës Studim tregu: -

I vetmi ndryshim midis Biznes-to-Business Hulumtim të Tregut dhe Biznes-për-Konsumatorit hulumtimit të tregut është që përfaqësuesit e shërbimeve të konsumatorëve dial konsumatorët. Të dy klientët ekzistues dhe të reja janë afruar nëpërmjet telefonit.

Në qoftë se biznesi juaj është duke kërkuar për qendrat e thirrjes në det të hapur për të kryer anketën për hulumtimin e tregut për biznesin tuaj, Mos ngurroni të na kontaktoni në info@leadsarchive.com për më shumë detaje. Në det të hapur Qendra jonë e thirrjes nga jashtë është në dispozicion për fushatën afat të gjatë dhe të shkurtër për hulumtimin e tregut.