Përmirëso & rritur fitimin biznesin tuaj duke kryeson Generation.

Targetimi dhe segmentimit janë hapat e parë për çdo çon brezit apo të marketingut përpjekje, dhe duhet të bëhet me mendimin madhe dhe ashpërsi. Duket intuitive që të jenë të suksesshme në fushën e marketingut dhe të çojë brez, një kompani duhet të dini se kush janë klientët më të mirë e tyre të mundshme janë.
Kur e konsideruar "Top Mënyrat për të gjeneruar të çon të Cilësisë", këto strategji në vijim të rritet në krye të listës:

Affiliates & Referime

Affiliate dhe Referime janë instrumente të mëdha në procesin e gjenerimit të çon. Referime nga biznesi përkatës jo vetëm rritjen e trafikut, por fitim si. Maksimizuar çon tuaj duke u bashkuar referimi / bashkëpunëtorët rrjetet Group.

SEO & sem

Search Engine Optimization dhe Search Engine Marketing mënyra më të popullarizuara të të çojë brez, ose është SEO organike ose In-Organike SEO dmth Paguhet Per Kliko shpallje, Ai gjithmonë të siguruar Quality përbrenda kryeson nga website.

BPO & Reklamim

Biznes Procesi Transferime si B2B dhe B2C Telemarketing, Email Marketing dhe Reklamim si TV apo News Paper reklamat, blog Publishing, Pod-hedh mënyra të tjera efektive të Cilësisë Lead Generation.

Social Media

Media sociale dhe rritja e rrjetet sociale rezultoi me përdorimin e mediave sociale si pjesë e tyre të përditshme përzierje të mediave. Faqet e internetit sociale dhe rrjetet Social Media tani janë mjete vitale të biznesit, e përdorur për të gjeneruar të çon të cilësisë nga bizneset.

Çon Arkivi sigurojë të gjitha llojet kryesore të shërbimeve të udhëhequr brez. Ose është me Search Engine Optimization, Social Media Marketing, marketingut të drejtpërdrejtë, e-mail marketing, përbrenda dhe jashtë Callcentre shërbimeve, metodat dhe Stafi ynë janë të trajnuar profesionalisht për të gjeneruar të çon të kualifikuar i cili do të rrisë shitjet dhe do të zvogëlojë koston. Pasi ne të fillojë të punojë në projektin tuaj, jemi të sigurt se cilësia jonë merrni klientit të çon në baza ditore.

Home Improvement Lead Generation!

Rritje të biznesit tuaj nuk ka qenë kurrë më e lehtë! LeadsArchive ofron kontraktorët me cilësi të çon në vlerësimet e instalimit shumë. Ne gjeneron shumë cilësi, ekskluzive dhe në shënjestër Home Improvement kryeson për industrinë e përmirësim në shtëpi. Ne jemi të njohur për cilësi të lartë të çon në shtëpi industrinë Përmirësimi dhe mbi të gjitha të çon tona janë 100% Call verifikuar dhe të gatshëm për vlerësim kontraktorit.

Ne ofrojmë këto Ekskluzive Home Improvement kryeson:

Replacement Windows, mur anësor - Vinyl, mbulim - Asfalt guralecë, mbulim - Tile, mbulim - Tin, mbulim - Metal, HVAC - New A / C, HVAC - New furre, HVAC - New Heat Pump, parket, Kuzhina rimodeloj, Banjo rimodeloj, Kabineti Refacing, Dhoma Shtesat, Pikturë Brendshme, Pikturë jashtme, Fencing, Door Garage, Deck, Patio, pishinë, diellore elektrike, diellore termike dhe Sunroom dhe shumë më tepër ...

Me filtra të zgjedhura të tilla si:


Na kontaktoni dhe të fillojnë marrjen e Cilësisë Home Improvement kryeson në zonën tuaj lokale.

Tab bosh. Faqe Ndrysho për të shtuar përmbajtjen këtu.

Auto Industry Lead Generation & live Transfer

Pengesë e madhe për të gjetur konsumatorët auto është kompani e mëdha auto që qëndrojnë në rrugën tuaj. Shumica e prodhuesit nuk mund të konkurrojnë edhe me fushatat masive ad kombëtare të kompanive të mëdha auto, por ju mund të partner me një kompani marketingu si LeadsArchive. Ne kemi përvojë dhe teknologji për të përzënë klientët potencial * dhe shitjes * për ju.

LeadsArchive është një nga ofruesi kryesor i çon me cilësi të lartë dhe transfertat e drejtpërdrejta për Auto Industrisë SHBA. Platforma pronarit ynë teknologji krijon lidhjet me cilësi ndërmjet konsumatorëve në kërkim për Auto Insurance / Garanci / produkteve Financave dhe agjentët, agjentët dhe transportuesit shitjen e tyre.

Ne e specializuar në Phone verifikuar drejton, dhe kemi arritur konsumatorët gati për të blerë. Ne ofrojmë një nga plumbi çmimeve më të ulët me cilësi më të lartë dhe raporti i konvertimit në industrinë. Ne e dimë se agjentët e kujdesit në lidhje me rezultatet dhe kjo është e rëndësishme për ne që vazhdimisht të fituar biznesin e tyre me një produkt me cilësi.

Specializuar në;


Na kontaktoni për më shumë detaje.

Tab bosh. Faqe Ndrysho për të shtuar përmbajtjen këtu.

Sigurimeve shoqërore të aftësisë së kufizuar Lead Generation

LeadArchive gjeneron kohë reale SSD çon për avokatët dhe grupet e avokimit të përditshme, onshore / Qendra jonë në det të hapur arritur mijëra përditshme e konsumatorëve potencial Sigurimit Social aftësisë së kufizuar dhe edukimin e tyre në procesin e SSD. Ne e kuptojmë se firma juaj nuk ka kohë për të humbur në shpie që nuk mund të kualifikohen për përfitime SSD. Prandaj, ne prerë punën tuaj në gjysmë me filtrim nga mbi 30% e çon tona në bazë të moshës dhe statusit të punës.

Rezultati: një shumë të kualifikuar SSI ose SSDI plumbi që ka më shumë gjasa që të bëhet një klient.

Nëse ju jeni një firmë ligjore ose avokat të interesuar në tërheqjen e më shumë klientë të aftësisë së kufizuar të sigurisë sociale dhe firma juaj nuk ka kohë për të humbur në shpie që nuk mund të kualifikohen për përfitime SSD pastaj të përfitojnë nga sigurimet shoqërore për Aftësinë e Kufizuar procesin tonë të çojë brez.

Thjeshtë procesi ynë, të përballueshme ligjor të çojë brez bën të lehtë për ju për të tërhequr më shumë me cilësi të lartë të çon për praktikën tuaj invalidor të sigurimeve shoqërore. Ndryshe nga proceset e tjera të sigurimeve shoqërore brezit të çojë paaftësisë, ne përdorim një sistem inovativ në shënjestër brez të çojë që merr rezultate, dhe është e lehtë për të gjetur.

Sigurimeve shoqërore invalidor proces çojë ynë brez mund të japin:

Tab bosh. Faqe Ndrysho për të shtuar përmbajtjen këtu.
Tab bosh. Faqe Ndrysho për të shtuar përmbajtjen këtu.
Tab bosh. Faqe Ndrysho për të shtuar përmbajtjen këtu.
  • Përbrenda & Jashtë, Call Centre Lead Generation Fushata.

Objektivi ynë është që të sigurojë vetëm të çon të ardhshëm dhe të kualifikuar në kohë dhe duke u fokusuar në atë që klientët tanë duan.