Çfarë në fakt është shërbimi çojë brez?

Lead Generation thjesht mund të përkufizohet si

"Identifikimi dhe gjetjen e klientëve të mundshëm."

Një pyetje lindin se si mund të identifikojë një biznes dhe gjeni klient të mundshëm? Nuk janë të ndryshme të programeve në dispozicion për të gjeneruar të çon. Disa nga programet e përdorura më së shpeshti Lead Generation janë të paguaj per klikim, paguaj per thirrje, referime dhe reklama.

Keqkuptim i zakonshëm në lidhje me brez të çojë është se "Kjo nuk është me kosto efektive për të drejtuar një fushatë të çojë brez" nëpër qendrat e thirrjes nga jashtë. Në botën reale të biznesit kjo nuk është e vërtetë, sepse me anë të shitjes fushatës çojë brez janë të krijuara në baza ditore. Kjo është një mënyrë më e preferuar për të maksimizuar të ardhurat e shitjes dhe për të ulur koston e reklamave.

  • Çon brez është një fushatë me kosto efektive në krahasim me fushatën reklamuese.
  • Fushata reklamat nuk japin siguri të shitjeve ndërsa fushata çon brez do të sigurojë shitjet efektive.
  • Kryeson fushatën brez do të synojë tregun e dëshiruar, si dhe konsumator për biznesin tuaj.
  • Të gjitha të çon do të transferohen në çon të kualifikuar nga kujdesi Përfaqësuesve Klientit.
  • Përcjellja e quan është në dispozicion për të gjithë kryeson fushatat brez.
  • Vetëm të paguajnë për çon të cilat me sukses dhe në mënyrë efektive konvertuar në shitje. Me fjalë të thjeshta që ju do të paguani vetëm për çon të pranuara.
  • Të gjitha shitjet e çon janë të krijuara në kërkesat e bizneseve të ndryshme.

Drejton Arkivi ofron cilësi të lartë të çon fushatë brez me çmim shumë ekonomik në këtë krizë aktuale të tregut. Cilësia dhe rezultatet kënaqësi të konsumatorëve janë shumë të larta.

Nëse kompania juaj dhe model biznesi juaj është duke kërkuar për call center të filluar një fushatë të çojë brez dhe ju jeni duke kërkuar për përfaqësuesit konsumatorët e shërbimeve të cilët janë

Dinamike, mund të disiplinojë veten e tyre, kanë fuqinë për të bërë gjykimin e shëndoshë, dhe, në këtë mënyrë mund të jetë vendimtare, intuitiv, kanë dhunti të inovacionit, kujdesit të konsumatorëve, si dhe aftësitë e marrëdhënieve njerëzore dhe përkushtimin.

Mos ngurroni të na kontaktoni info@leadsarchive.com . Eksperti ynë do t'ju kontaktojmë brenda 24 orëve.

Tona agjentët e shitjes konsumatorëve ekspert do të gjenerojë të menaxhuar dhe të ushqejë biznesi në biznes dhe biznesi për të konsumit të çon për biznesin tuaj.