Call Center është një strukturë ose një kërkesë që merret me thirrjet hyrëse dhe dalëse si mënyrë efikase dhe ekonomikisht të jetë e mundur. Ajo luan një rol jetik në të gjitha bizneset. Çdo biznes është i njohur me rëndësinë e call center nëse ata janë mallrat vetëm thjeshtë të shitjes ose ofrimit të shërbimeve. Me fjalë të thjeshta mund të shpjegojë atë duke thënë se për çdo produkt dhe shërbimet që ju do të duhet një shërbime mbështetëse të konsumatorëve.

Si punojmë? Call center ynë ndaj klientit shitjes drejtuesit përgjigjet thirrjeve, pastaj rrugë thirrjet për përfaqësuesit e shërbimit të klientit. Nëse ju jeni drejtimin e një biznesi se sa ju duhet të kuptojnë ndikimin e madhe të qendrës së thirrjes për biznesin.

Duke punuar me të përkushtuar të trajnuar profesionalisht përfaqësuesit tonë të shitjes konsumatorëve do të rrisë jo vetëm fitimet tuaja, por gjithashtu do të zvogëlojë koston e të pasurit një qendër onshore telefonatë. Qendrat tona thirrje janë të vendosura jashtë breg dhe janë të pajisura me majë të teknologjive nivel.

Nëse jeni duke kërkuar për një që flet anglisht call center me theks amerikan, pse nuk na bjerë një e-mail dhe ne do të kthehemi tek ju. Ne jemi të sigurt të mjaftueshme për të thënë se askush nuk mund të na mundi në çmimin dhe cilësinë e shërbimit për përbrenda dhe jashtë call center.