Ndihmë thirrje Line qendër është një projekt përbrenda call center, ku përfaqësuesit e shërbimeve të konsumatorëve përgjigjet thirrjeve hyrëse nga konsumatorët apo konsumatorët. Përfaqësuesit e shërbimeve të klientëve janë të trajnuar profesionalisht për t'iu përgjigjur pyetjeve të tilla të konsumatorëve nëse hetimi një të saj produkt apo pas shitjes pyetje.

Në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Britania e Madhe dhe Australi Shumë kompani kanë qendrën e tyre jepen në hyrje thirrjes në qendër të ndryshme thirrje në mënyrë të ulur koston.

Nëse jeni duke kërkuar për call center të jashtme mbështetjen e klientëve tuaj linjën ndihmëse. Mos ngurroni të na kontaktoni në info@leadsarchive.com. Ynë objektit call center ofron shërbime të pazgjidhura me kosto ekonomike.