Në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Britania e Madhe dhe Australia shumë biznese kërkojnë del nga shtrati ndihmë thirrje për të menaxhuar thirrjet hyrëse dhe dalëse. Procesi përfshin devijim automatik të thirrjeve hyrëse në qendrat e në det të hapur thirrje që do të menaxhojnë thirrjet tuaja del nga shtrati. Përfaqësuesit e shërbimit të konsumatorëve janë të trajnuar profesionalisht në mënyrë që të ndjekin këto thirrje. Ku është e nevojshme të konsumatorëve përfaqësuesit e shërbimit do të vendosë të thërrasë përsëri kohë. Të gjitha thirrjet hyrëse dhe dalëse janë të monitoruara për qëllim të cilësisë.

Drejton Arkivi ofron shumëllojshmëri të shërbimeve të asistencës thirrje del nga shtrati në varësi të natyrës së biznesit dhe kërkesës së klientit. Thirrja del nga shtrati Qendra jonë asistencë bazohet në objektivin e përdorimit të burimeve optimale dhe për të gjeneruar prodhimit maksimal. Prandaj shërbimet tona janë shumë ekonomike dhe cilësia jonë është shumë e lartë në krahasim me ofruesit e tjerë të shërbimeve. Ne ofrojmë del nga shtrati thirrje ndihmë për SHBA, Kanada, Australi dhe Britania e Madhe

Nëse jeni të interesuar në të dish më shumë për gjatë rrjedhës zgjidhjen tonë të ndihmës thirrje të ndjehen të lirë për të na kontaktoni në info@leadsarchive.com .