LeadsArchive
Pak fjalë rreth nesh
Drejton Arkivi ofron zgjidhje të ndryshme të tilla si Biznesit Processing Transferime (BPO), Lead Generation, përbrenda, Jashtë Call Center Services, Website Design dhe Zhvillim, Search Engine Optimization dhe Social Media Marketing. Ne të sigurojë nivel të lartë të shërbimit të Cilësisë & ​​Solutions në çmim shumë konkurrues.
hapurafër

Na Kontaktoni

Info Mbështetje

Email: info@leadsarchive.com
Skype: leadsarchive

Ne ushqej çdo ndërveprim.

LeadsArchive është ofruesi kryesor i shërbimeve që lidhen me projektimin, zbatimin, miratimin dhe mbështetjen e On-Demand Software & IT Solutions për kompanitë shkallë të vogël të organizatave të korporatave. Shërbimet kryesore të ofruara nga LeadsArchive përfshin zhvillimin e web, offline Application Development, Online Application Development SMS kurs, search engine optimization, përbrenda Kujdesit për Klientin, mbështetje teknike, Online Chat Mbështetje, Admin on Demand, Data Migrimi, menaxhimi i të dhënave, Data e hyrjes, Mobile Application Zhvillimi, Telemarketing, Email Marketing, Rekrutimi Procesi Transferime, Procesi ligjor Transferime, Jashtë Projekte, Training, Custom Application, Customer Relationship Management, Training Sociale, Procesi i Njohuri Transferime.

Lini përgjigje