Call Qendrën për fushatën Lead Generation është në dispozicion për Britania e Madhe, SHBA, Kanada dhe Australi. Call Center është e vendosur në det të hapur dhe ajo është në dispozicion për një afat të shkurtër dhe të fushatave të çojë brez afat të gjatë. Të gjithë përfaqësuesit e shitjes konsumatorëve janë të trajnuar për të gjeneruar të çon për biznese të ndryshme.

Të gjitha të çon të gjeneruara do të transferohen në kohë reale të tilla si transfertat e nxehtë kyçe. Një listë e çon gjithashtu do të jetë me email.

Është e rëndësishme të dini se ka gjykime lirë janë në dispozicion për këtë ofertë. Pagesa do të bazohet në javë, fillimisht njëqind çon pagesa do të jetë e nevojshme të paguhet paraprakisht në mënyrë që të fillojnë fushatën.

Nëse ju doni të japë me qira qendër e thirrjes së minimum 5 ose agjentët më të përkushtuar plus një udhëheqës i programit i cili do të gjenerojë të çon për biznesin tuaj, një pagesë paraprake do të kërkohet përpara fillimit të fushatave.