Shërbimet leadsArchive oferta callcenter për fushata përbrenda për SHBA / UK / AUS / Kanada. Ne kemi rrjet të qendër thirrjes është e vendosur në det të hapur në Phillpine, Pakistan dhe Indi pajisur me gjendjen e teknologjisë së artit dhe të stafit të trajnuar profesionalisht me agjentë të shumë të motivuar.

Të gjithë përfaqësuesit e shitjes konsumatorëve janë të trajnuar për të punuar në çdo lloj fushate përbrenda.

Çmimet tona për thirrje përbrenda servies të qendrës janë mjaft konkurrues për SHBA Projekte dhe ne besojmë në ofrimin e shërbimeve me cilësi të lartë të kujdesit të konsumatorëve për fushatat përbrenda.

Fillimisht 10 deri ne 50 vende janë në dispozicion për fillimin e menjëhershëm për përbrenda projektit të qendrës së thirrjes. Më vonë në varësi të kërkesës qendra thirrje mund të zgjerohet për 50-100 vende.

24 orë shërbimi ndaj klientit mund të vihen në dispozicion për thirrjet përbrenda.

Transferimit të jetojnë dhe mesazhi Marrja, me qëllim të vendosjes dhe shërbimet e klientit mund të sigurohet.

Qendrat tona Thirrjeve janë në dispozicion për të dy afat të gjatë apo të shkurtër fushata përbrenda për çdo të vogël / të mesme apo të lagre biznes madhësi. Bizneset e interesuara duhet të na kontaktoni direkt.