Ne të gjithë e dimë rëndësinë e brezit të çojë në ndonjë biznes. Disa njerëz nuk e pranojnë rëndësinë e tij. Këta njerëz gjithmonë do të përmendim se disa biznese kanë përdorur qendrat e thirrjes në det të hapur në të kaluarën për brez të çojë dhe përvoja e tyre me çon nuk ishte i kënaqshëm. Ka shumë thashetheme rreth në det të hapur të qendrës së thirrjes projekte të gjenerimit të çojë. Ky artikull do t'ju ndihmojë të vendosni nëse kompania juaj apo biznesi duhet të shkoni për të çon gjeneratën thirrje në det të hapur qendra.

Një Shtrohet pyetja pse bizneset shkoni për qendrat e thirrjes që ofrojnë shërbime të udhëhequr brez? Përgjigja për këtë pyetje është mjaft e thjeshtë. Është e ekonomike që të ketë një qendër e thirrjes dedikuar për të gjeneruar të çon të kualifikuar për biznesin tuaj. Shumë njerëz mund të argumentojnë se brez Call Center çojë luan një rol të rëndësishëm në maksimizimin e shitjeve, por ne duhet të marrë në konsideratë të shtypura, radio, programe Filialin, pay per click advertising etj etj Po ata janë të drejtë në një farë mase, por ne nuk duhet të injorojë Fakti që programet bashkëpunëtorët, radio dhe të mesme të tjera të reklamave është mjaft expensive.Similarly ne gjithashtu e dimë që të çon brez përmes paguaj per klikim të kërkojë gjithashtu edhe një qendër e thirrjes për ta kthyer në avantazh të nxehtë në një të çojë të kualifikuar ose me fjalë të tjera të çojë në një shitje të kualifikuar. Shumica e call center në det të hapur ofron shërbime të udhëhequr brez që ofrojnë çon të vetëm të kualifikuar.

Disa njerëz mund të argumentojnë se një nga bela në brez të çojë, nëpërmjet në det të hapur shtatë qendrat e thirrjes është se fillimisht ata do t'ju ofrojë me disa çon të mira të cilat do të punojnë jashtë të madh. Por më vonë, kur ju jepni një vendim të madh të gjitha çon që ju do të merrni do të jetë i vjetër dhe fals. Siç u përmend më herët se call center në det të hapur ofron çon të kualifikuar programe të gjenerimit ku ju paguani vetëm për çon të kualifikuar ose me fjalë të tjera ju paguani vetëm kur plumbi është kthyer në një shitje të kualifikuar. Atëherë çfarë është pika e shpenzuar më shumë para për paguaj per klikim, radio dhe medium tjetër reklamat. Ju duhet të jetë mjaft skeptik në përcaktimin se çfarë tjetër thotë për shtatë qendrat e thirrjes brezit të çojë. Mund të jetë se ata nuk e pranojnë rëndësinë e përpunimit të biznesit outsourcing industri e cila është një revolucion në biznes.

Në këtë fshat Global tani bizneset të paguajnë vetëm për çon të kualifikuar në vend se duke investuar më shumë para për të paguar vetëm për klikimeve. Shumica e kompanive në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Britania e Madhe dhe Australia të përdorin në det të hapur qendrën e thirrjeve për menaxhimin e borxhit, të sigurimit, hipoteke, broadband, drejton e energjisë etj Nëse biznesi juaj është duke kërkuar për hipotekat udhëheq, drejton sigurimit, avantazhin e energjisë etj etj është shumë e rekomanduar që të ketë një qendër të dedikuar thirrje për të punuar për biznesin tuaj në mënyrë që të gjenerojnë të çon të kualifikuar. Këto qendrat e thirrjes në det të hapur nuk janë vetëm ekonomike, por gjithashtu do të maksimizuar të ardhurat e biznesit tuaj e cila mund të përdoret për qëllime të tjera. LeadsArchive ofrojnë shumëllojshmëri të shërbimeve të udhëhequr brez. Për më shumë informacion në lidhje me call center brez të çojë Na kontaktoni