Biznes me Biznes çon është një qendër e thirrjes proces brez të çojë jashtë. Biznesi të çon biznesit janë të krijuara nga thirrjeve nga jashtë të cilat janë bërë në emër të biznesit të klientit për biznese të ndryshme. Në këtë thirrje proces agjentët qendër kontaktoni pronarët e bizneseve apo vendimmarrësit për të futur shërbime dhe produkte. Drejton varet nga natyra e biznesit për shembull shërbimet apo produktin. Ndonjëherë të dhënat e quajtur përafërt (lista formimi i numrit) është siguruar nga agjentët e klientit dhe konsumatorëve të shitjes thirrni listën dhe emërimet përcaktuara me pronarët e bizneseve.

Biznesi të çon të biznesit (B2B kryeson) janë përdorur gjerësisht nga biznese të ndryshme në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Britani e Madhe dhe Australi. Biznes-me-biznes çon janë përdorur gjerësisht për të maksimizuar të ardhurat e shitjes dhe për të ulur koston. Këto Biznes të çon biznesit janë shitur në bazë të konvertimit gjithashtu të referuara si e paguar në performancën.

Drejton Arkivi ofron të ndryshme të biznesit për Biznes kryeson shërbime të gjeneratës së. Agjentët tanë efektive dhe me përvojë mund të maksimizuar biznesin tuaj dhe do të zvogëlojë koston për shitje. Duhet të theksohet se çmimet tona janë shumë ekonomike, por nga ana tjetër cilësia e brezit tonë të plumbit është shumë e lartë.

Ndjehen të lirë për të na kontaktoni në info@leadsarchive.com~~pobj për më shumë detaje.