Kryeson Arkivi është kryesor outsourcing provider përpunimit të biznesit. Të gjitha qendrat e thirrjes tona janë të vendosura në det të hapur. Drejton Arkivi ofron përbrenda zgjidhje për bizneset e mëdha dhe kompanitë në të gjithë Shtetet e Bashkuara, Kanada, Britania e Madhe dhe Australi për të transferojmë shërbimet na qendra e tyre përbrenda thirrje.

Drejton Arkivi ofron edhe fushata të ndryshme brez të çojë. Në vijim janë qendra shërbimet thirrje të cilat ne në mënyrë aktive ofrojnë.

Përbrenda Call Centre Sherbime

 • Qendër përbrenda ofron shërbime të konsumatorëve është e hapur 24/7 dhe 365 ditë në vit.
 • Ne ofrojmë shumëllojshmëri të gjerë të thirrjes përgjigjur zgjidhje në normë kompetent.
 • Ne kemi burime të mjaftueshme për thirrjen përgjigjur për të përmbushur kërkesat e ndryshme të biznesit.
 • Handlers tona thirrje mund të trajtojë thirrjeve hyrëse del nga shtrati tuaj.
 • Call Forwarding dhe mesazh marrë.
 • Tarifat tona për Qendrat përbrenda Call janë shumë ekonomike, por nga cilësia është shumë e lartë. Qendra përbrenda thirrje është në dispozicion për projekte afat të shkurtër dhe të gjatë.

Jashtë Call Centre Sherbime

Jashtë Shërbimet tona qendrës Call përfshijnë.

 • Tele-Sales.
 • Tele-Marketing.
 • Vendosja Emërimi.
 • Qendra Jashtë thirrje është në dispozicion për fushatat e gjatë dhe të shkurtër nga jashtë gjatë.

Lead Generation

Çon Arkivi ofrojnë shumëllojshmëri të shërbimeve të udhëhequr brez. Shërbimet tona Lead Generation përfshijnë;

 • Biznes-to-Business kryeson
 • Biznes-to-Consumer kryeson

Ne bëjmë të ndryshme të fushatave të çojë brezit për lëndime personale, sigurimin e mbrojtjes pagesa, sigurime, hipoteke, pushime etj

Call center e Lead Generation është në dispozicion për fushatat shkurtra dhe afat gjata të brezit të çojë.

Call Centre Nevojitet | Call Center kërkuar

Nëse jeni në kërkim të transferojmë shërbimet që kanë të bëjnë qendrën tuaj thirrje për në det të hapur qendër e thirrjes. Call Center është në dispozicion për përbrenda, outbound, fushatave të udhëhequr brez. Të gjithë agjentët Qendrën e Thirrjeve janë shumë të kualifikuar dhe me përvojë për të punuar në ndonjë projekte të lidhura qendra thirrje. Ju lutemi të na kontaktoni.