Çon Arkivi det të hapur qendra thirrje nga jashtë është në dispozicion për fushatën Australian Telekom Sales. Australian Telekom fushatë shitjes është drejtuar për nga jashtë fushatë qendra thirrje. Qendër thirrjes nga jashtë për fushatën Telekom Sales është në dispozicion për fushatat e gjatë dhe të shkurtër shitjes afat. Numri minimal dhe maksimal i agjentëve të shitjes janë në dispozicion.

Ne kemi të dhënat tona duke bërë thirrje në rast se ju nuk keni të dhënat e veta në fakt thirrjen tuaj. Në mënyrë të ngjashme në qoftë se ju doni që ne të përdorim vetë tonë të shitjes shkrimit ne mund të sigurojë shitjes script. Agjentët e shitjes tona janë ekspert në shitjen dhe për këtë arsye shitur linjat e tokës dhe telefoni celular nuk është një çështje e madhe. Të gjitha Telecom çon shitjet e fushatës janë transferuar ose jetojnë ose në email përditshme.

Për më shumë informacion në lidhje me këtë fushatë dhe kushtet e pagim, të ndjehen të lirë për të na kontaktoni në info@leadsarchive.com.