Vendosjen Emërimi është procesi ku përfaqësuesit e shërbimit të klientit të bëjë emërimet në emër të biznesit me klient të mundshëm. Është proces ku të çon të ngrohtë janë konvertuar në të konfirmuara emërimet e shitjes. Vendosjen Emërimi është përdorur nga biznese të ndryshme për të gjetur krijues përkatës vendim në mënyrë që të ofrojnë shërbimet e tyre. Vendosjen Emërimi është një fushatë jashtë qendrës së thirrjes.

Ka dy lloje të emërimit vendosjen e fushatës njëra është emërimi caktimin fushatë për Biznes-te-biznes (B2B) dhe të tjera është Business-to-Konsumatorit (B2C). Drejton Arkivi ofron shërbime me cilësi të lartë vendosjen e emërimit të firmave të vogla dhe të mëdha në Shtetet e Bashkuara, Mbretëria e Bashkuar, Kanada dhe Australi. Ynë agjent të trajnuar dhe shërbim përvojë të konsumatorëve do të gjetur klientë të rinj për biznesin tuaj nëse ju jeni shitur shërbimit ose produkteve. Ata do të bëjë një takim dhe do të marrë të gjitha shënimet e nevojshme për personin e shitjes që do të ndihmojë atë / saj për të mbyllur shitje. Të gjitha emërimet set janë dërguar me email në të njëjtën ditë, pra shanset e konvertimin e atyre emërimet në shitje të kualifikuar janë jashtëzakonisht të larta.

Zhvillimi më i fundit në Biznes Processing Transferime Industrisë është se shumica e emërimit fushatave vendosjen janë të jepen në det të hapur qendër e thirrjes në mënyrë për të ulur koston dhe maksimizuar fitimin.

Qendra jonë në det të hapur thirrje është aktualisht rregullimin parametrat e emërimit të kërkesave missold sigurimit mbrojtje pagesa, mis-shitur pretendimet hipotekat, Pyetje hipoteke, sigurimeve, përmirësime në shtëpi, të arsimit dhe shumë më tepër. Nëse keni biznes duhet një qendër e thirrjes në det të hapur për të rregulluar vendosjen e emërimit, qendra jonë thirrje është në dispozicion për fushatat afat të gjatë dhe të shkurtër qendër e thirrjes.

Mos ngurroni të kontaktoni info @ leadsarchive për më shumë informacion.