Води Архива обезбедува олово генерација решение за образование кампања за Соединетите Американски Држави. Сите образованието води САД се пренесуваат како топла клучеви и во некои случаи се обезбедува топла клучните трансфер. Нашите високо обучени услуги на клиентите агенти ќе ја пренесе повикот веднаш да загрижени вашиот оддел. На девизен курс, или топла клуч трансфер во квалификувани води е многу висок.

Критериумите за САД образованието води во живо пренос или топла клуч трансфер е како што следи: -

[List_arrow2]

  • 18 години повеќе од 18 години
  • Образованието води се генерирани од 50 држави
  • Образованието води топла клуч трансфер вклучуваат сите програми (се разбира на студии)

[/ List_arrow2]

Нашиот тим грижа за клиентите ќе се осигура дека пред пренос на повик дека на потенцијалните студентот се бара да се запишат во текот на следните 6 месеци. Слично или центар за повици ќе се осигура дека ученикот е американски државјанин и се GED или диплома.

Нашите телефонски центар се наоѓа во странство, кои може да ви донесе корист на заштеда на трошоците. Нашите вработени се обучени за грижа за корисници со сеопфатна обука во маркетинг и да доведе генерација. Ако сте во потрага по англиски јазик во центар за повици со американски акцент за генерација кампања образование олово, контактирајте не на info@leadsarchive.com за повеќе информации.