Води САД Дијабетична Истражување Кампања Архива е излезни телефонски центар кампања. Нашите телефонски центар агенти бирате во текот на работното време и да побарате за едноставни анкета прашања. ние ја поддржат и долга форма и кратка форма води за Дијабетична кампања. Води Архива префрлани излезни телефонски центар е на располагање. Сите наши повик центар разговори во американски акцент. Ние сме подготвени да работат на дијабетес истражување кампањи.

Сите клиентите агенти се високо обучени да работат на истражувањето кампањи. Ако сакате префрлани Кол cente, да се спроведе анкета кампања нашите офшор центар треба да биде вашиот премиер избор. Ние имаме свои повикувајќи податоци за САД, Канада и Велика Британија. Ако сакате нашите агенти да бирате свој насочени податоци ние исто така може да го олесни. Да не контактирате директно да разговараат за своите американски Дијабетична Анкета барања кампања.