Call Center Solutions

Техника кампања за поддршка на пакети продажбата е излезни телефонски центар кампања. Техника кампања пакети за поддршка на продажбата е за САД и Канада. Агенти на центар за повици ќе се генерираат продажбата на дневна основа од страна на дојдеме до потенцијалните клиенти. Води Архива префрлани Кол центарот е достапен за да го повикате текот на работното време за Техничка поддршка на кампањата пакети за продажба. Овој процес е достапен за било компанија нуди пакети техничка поддршка. Ние сме обучени центарот на персоналот повик со искуство во продажба во текот на телефонот. Сите наши call центри се наоѓаат на копно, што значи дека решение ќе се обезбеди ќе бидат поефикасни од било кој друг на брегот, центар за повици цена.

Во моментов понудата е ограничена на канадски Техничка поддршка пакети, САД Техника пакети поддршка и Обединетото Кралство.

Води Архива офшор центар за повици е на располагање за продажба на техничка поддршка пакети за краткорочни и долгорочни кампањи. Заинтересирани компании кои нудат Техника пакети за поддршка се бара да не контактирате директно и да дискутираат за нивните барања за техничка поддршка пакети води и кампања за продажба во детали. Е достапна на податочен повик, но ако би сакале нашиот повик агенти за да го повикате вашите сопствени податоци повик, ние исто така може да го направи тоа. За повеќе информации за нашата продажна кампања центар за повици контактирајте со нас денес.