Нов корисник / CallCenter регистрација

Регистрација на нов корисник
* Задолжително поле

Зошто да се регистрирате со нас?

 • Добиете целосен пристап до нашиот форум

 • Остане до-to-date на нашите нови понуди

 • Се запознаат со нашите клиенти

 • Промовирање на вашиот Call Center

Правила на форумот

 • Не е дозволено во форумот Праќање пораки во кампања

 • Воведување на вашиот бизнис во Call Center форум

 • Спам стриктно забранета

 • Уживајте во сајт, додека Лекување еден на друг во однос

Skype Контакт Правила

 • Доаѓаат директно на поентата

 • Не говорни повици, па ние може да се забавуваат сите барања Подеднакво

 • Не прашувај За Влезна Проекти (Мора да се прави бизнис со нас за најмалку една година да се Влезни)

 • Не трошете време Ако не сте сигурни дека можете да го извршите на нашата кампања