Campaigns USA Home Improvement Campaign Lead Generation Почетна страна > Нашите Форум > кампањи > Соединетите Американски Држави Насловна Подобрување на кампањата Водечка генерација

Оваа тема содржи 0 одговори, има 1 глас, и последен пат ажурирани од страна на води води пред 11 месеци 1 година .

Преглед на 1 пост (од 1 вкупно)
 • Автор
  Мислења
 • # 859
  води
  води
  Keymaster

  Опис кампања:

  А води мора да биде во рамките на континенталниот САД и ги исполнува критериумите утврдени подолу.

  Исплата на олово: Динамички пинг пост цените (води можат да се достават преку директна пошта, како и).
  Ќе бидат обезбедени ZIP листи за највисок исплата области.

  Период на исплата: двонеделното (Нет 7)
  Почетна достапни распределба: 50 води / ден (може да се зголеми по две недели тест период до 150 / ден) прифатени региони: Насекаде во континенталниот дел на САД (без Алјаска или Хаваи води)

  Потребни собираат информации:
  Име, електронска пошта, телефон, адреса, град, држава, ZIP, Вид на проектот, време да се започне Насловна Подобрување.

  Факултативна собраните информации:
  Заменик телефонски број и детали за саканиот проектот, буџетот големина.

  Водач критериуми:

  Сите води мора да ги исполни сите овие критериуми се смета за плати олово;
  * Водечки мора да биде дома сопственик (без ЗАКУПЦИ или дома leasers).
  * Водечки мора да сакаат да започнат со работа во рок од 90 дена (3 месеци).
  * Водечки МОРА усно потврди дека се заинтересирани за услугите дома подобрување и примање проценки за нивниот проект, на повик.
  * Сите поднесени води мора да има разговори снимени и достапни за 30 дена од денот на поднесување.
  * Сите води мора да ги содржи сите потребни собираат информации, вклучувајќи и е-мејл адреса и мора да биде потврдено за време на телефонски повик.
  * Доведе не мора да биде дупликат веќе во нашиот систем.
  * Води мора да биде ексклузивна за нас за најмалку 14 дена од моментот на поднесување. Сите дополнителни продавање на води ќе доведе до престанок и одземање на сите приходи.

  Call Center критериуми:
  * Центри ќе бидат одговорни за користење на своите дата повик.
  * Центри ќе бидат одговорни за обезбедување на води директно до базата на податоци преку формуларот достават
  * Води постари од 24 часа нема да бидат одобрени.
  * Центри мора да обезбеди снимки за сите поднесени води во рок од 24 часа по барањето.
  * Call центри мора да се во согласност со сите барања за контрола на квалитетот вклучувајќи ја и укинувањето на олово генерација ако нашиот тим согласност открива проблеми.

  Ве молиме контактирајте со вашиот;
  - Профил на компанијата или информации што покажува вашето искуство. Податоци за контакт вклучувајќи ги и адреса и Skype проект.

Преглед на 1 пост (од 1 вкупно)

Форум "кампањи" е затворен за нови теми и мислења.