Campaigns USA Auto Insurance, Auto Warranty, Auto Finance Lead Generation Campagin Почетна страна > Нашите Форум > кампањи > Соединетите Американски Држави авто осигурување, авто гаранција, Авто финансии Водечка генерација Campagin

Оваа тема содржи 0 одговори, има 1 глас, и последен пат ажурирани од страна на води води пред 10 месеци 1 година .

Преглед на 1 пост (од 1 вкупно)
 • Автор
  Мислења
 • # 883
  води
  води
  Keymaster

  Авто гаранција Олово генерација кампања

  Авто гаранција води мора да биде во рамките на континенталниот САД и ги исполнува критериумите утврдени подолу.

  * Агент мора да го познава англискиот јазик, по можност со добар акцент.
  * Водечки мора да бидат доставени со во 12 часа на генерација.
  * Водечки МОРА усно потврди дека се заинтересирани за "Слободен Цитат" и примање на повик од гаранција специјалист во следните 24 часа.
  * Сите поднесени води мора да има разговори снимени и достапни за 30 дена од денот на поднесување.
  * Сите води мора да ги содржи сите потребни собираат информации, вклучувајќи и е-мејл адреса и мора да биде потврдено за време на телефонски повик.
  * Доведе не мора да биде дупликат веќе во нашиот систем.
  * Води мора да биде ексклузивна за нас за најмалку 14 дена од моментот на поднесување.

  Call Center критериуми:
  * Центри ќе бидат одговорни за користење на нивните сопствени податоци за повикување.
  * Центри ќе бидат одговорни за обезбедување на води директно до базата на податоци преку формуларот достават
  * Води постари од 24 часа нема да бидат одобрени.
  * Центри мора да обезбеди снимки за сите поднесени води во рок од 24 часа по барањето.
  * Centrers повик мора да се во согласност со сите барања за контрола на квалитетот.

  Ве молиме контактирајте со вашиот;
  - Профил на компанијата или информации што покажува вашето искуство. Податоци за контакт вклучувајќи ги и адреса и Skype проект.

Преглед на 1 пост (од 1 вкупно)

Форум "кампањи" е затворен за нови теми и мислења.