Campaigns Home Security Sales Live Transfer Campaign Почетна страница> Нашиот Форум> кампањи> Насловна безбедност Продажбата живо Кампања трансфер

Оваа тема содржи 0 одговори, има 1 глас, и последен пат ажурирани од страна на води води пред 2 месеци 2 години.

Преглед на 1 пост (од 1 вкупно)
 • Автор
  Постови
 • # 858
  води
  води
  Keymaster

  Опис на кампањата;

  Насловна безбедност продажна кампања (ГЕ Насловна безбедност на производот) бирате во рамките на континенталниот САД и ги исполнуваат критериумите наведени подолу.

  Исплата по успешно инсталиран продажба.
  Период на исплата: Неделен (Нет 7)
  Прифатени региони: Насекаде во континенталниот дел на САД
  Нема минимум од агентите: 10 Агенти

  Телефонска централа мора да ги поседуваат следниве функции:

  · Предвидливо бирање
  · 100% евидентирање на сите повици
  · Задржување на продажбата на снимките, за период од 90 дена

  Ресурсите за call центри

  · Програма преглед + Преглед на производите
  · Скрипти + rebuttals
  · CRM најавувања + барања за внес на податоци
  · Материјали за обука

  Часа на Повикувајќи
  Повикувајќи време е дозволено од понеделник до петок, 10:00-09:00, во сабота
  Нема повици од термините е дозволено во неделите и на празници. *

  Ве молиме контактирајте со вашиот;
  - Профил на компанијата или информации што покажува вашето искуство. Вклучувајќи и податоци за контакт адреса и Skype проект.

Преглед на 1 пост (од 1 вкупно)

Форум "кампањи" е затворен за нови теми и мислења.