Campaigns Canadian Home Improvement Campaign Live Transfer Почетна страна > Нашите Форум > кампањи > Канадскиот кампања Насловна Подобрување живо трансфер

Оваа тема содржи 0 одговори, има 1 глас, и последен пат ажурирани од страна на води води пред 2 години .

Преглед на 1 пост (од 1 вкупно)
 • Автор
  Мислења
 • # 856
  води
  води
  Keymaster

  Опис кампања:

  Кол центри dial потрошувачите во целното подрачје и сонда овие потрошувачи да се види дали тие имаат потреба од нови прозорци и / или врати. води мора да биде во рамките на Канада и ги исполнува критериумите утврдени подолу.

  Кога поставување на избирачот, caller ID или телефонски број од клиентите треба да бидат прикажани. Тогаш прифатливи потрошувачите се пренесуваат на распоред Одделот каде назначувањето е потврдена и финализиран.

  Минимална Број на агентите: 15 агенти

  Call Center мора да ги поседуваат следниве функционалност:

  · Предвидливо бирање
  · Способност да се прикаже одредена излезни caller ID, кои ќе бидат обезбедени
  · 100% снимање на сите повици
  · Задржување на продажба снимки за период од 90 дена
  · Повик прекинување на било која точка во Канада со добар квалитет на звукот ака HOT ТРАНСФЕР

  Средствата обезбедени за call центри

  · Повикувајќи листи (води) изрибан против Сојузна не повик листи
  · Програма преглед
  · Скрипти + rebuttals
  · CRM најавувања + барања за внес на податоци
  · Материјали за обука

  Часови на Повикувајќи
  Повикувајќи време е дозволено од понеделник до петок, 10:00-21:00, во сабота
  Нема повици се дозволени во неделите и на празници. *

  Ве молиме контактирајте со вашиот;
  - Профил на компанијата или информации што покажува вашето искуство. Податоци за контакт вклучувајќи ги и адреса и Skype проект.

Преглед на 1 пост (од 1 вкупно)

Форум "кампањи" е затворен за нови теми и мислења.